tirsdag, januar 24, 2012

Flotte quilte og dekorasjonstråder er kommet

Nå er det lagt inn nye fine flotte tråder i nettbutikken. Disse er flotte enten til maskinquilting, bordering og artquilt og dekorsøm.


Pakken "Two of a kind" inneholder en bunt med dekortråd og en matchende quiltetråd. Hver pakke inneholder ti tråder à 4 meters lengde + en matchende 150 meter spole med quiltetråd. Dekortråden her er satt sammen av samme type tråder som er i pakken "Happy Bag".

Ønsker du heller dekor tråd alene eller maskinquiltetråd er dette også en mulighet.

"Happy Bags"  inneholder kun dekortråder i forskjellige utførelser og i matchende farger. Det bredeste båndet i denne pakken er ca 5 mm. Noen tråder er blanke, rue, matte, tykke,tynne glittrende, ja perfekt til dekorering. Der er mellom 75-100 meter i hver "Happy Bags" . Har prøvd med litt frem både med og sikk sakk sy denne tråden fast på quilten, men også med og bruke denne i underspolen...

Har du kun lyst på quiltetråd er "Machine Thread" pakken noe for deg. Denne pakken inneholder 5 stk. spoler à 150 meter pr spole. Dette er håndfargede tråder.


Jeg har brukt tråden på en bag jeg tidligere har sydd (bilde lilla utsnitt fra baggen) Her brukte jeg dekor bånd fra Hayy Bags i underspolen og denne vil da krølle seg og få en utrolig fin effekt. På det sorte bilde har jeg også brukt trådene i underspolen. Skal få laget et innlegg om dette senere som viser fremgangsmåten. Lurer du på noe så send meg bare en mail så skal jeg prøve og svare så godt jeg kan.

Da er det bare og boltre seg med flotte tråder og søm dere, flott ikke sant ?  


.... alltid hyggelig med kommentarer ....
                                                             post signature

Ingen kommentarer: