lørdag, februar 04, 2012

Etterjulsvinter fra Annaka - en vårlig utgave

   

Det nye mønstret til Annaka " Etterjulsvinter" falt jeg for. Syntes det var en gøy applikasjonsteknikk og hadde helt klart noen stoffer jeg så for meg i dette prosjektet. Det ble bestilt inn til butikken og syingen var i gang. Rart hvordan man har for seg en klar oppfatning om hvilken stoffer som skal brukes og hvordan dette skal blir...og slutt resultatet blir noe helt annet. Noen fler som kjenner seg igjen?

Applikasjonsdelen er helt lik som selve mønstret, men mellomstykket utenfor applikasjonen ble smalere og den ytterste kanten , ja den ble ikke med. Ble en koselig og elegant løper for lysere tider. På denne løperen holder det med biter à 30 cm ganger hel lengde.  

Mønstret : Etterjulsvinter
Har 2 ulike applikasjonsmotiver. Dette er en ny, enkel og morsom måte å applikere på. Denne teknikken kan sys på den enkleste symaskin. Flott teknikk for de som ikke ønsker knappehulssting. Teknikken har et flott, moderne og annerledes uttrykk. Løperen har et mål på 40 x 102 cm.

Til denne teknikken er det best å bruke vlisofix " Steam-A-Stean 2" Denne er sterkere enn vanlig vlisofix og tåler medre mange sømmer selv på små applikasjonsbiter.

Stoff forbruk for mønstret løper blomst: Stoff 1 applikasjonsblokk 20 cm, Stoff 2 innerste ramme 40 cm, stoff 3 Ytterste ramme 30 cm. Til applikasjon er det brukt 4 stoffer på henholdsvis 20x55 cm og 10 x 15 cm.

Produkter som er brukt i denne løperen:
 Gammel rosa Hvit  Lilla med grener limegrønn Cerise Steam-A-Seam 2 Mønster

Ingen kommentarer: